phpFoX Troubleshooting and Problems
Oops!! Totally didn't catch the version there!! Permissions link should be mostly ok, it should at least give you an idea...I don't know much about versions before 2.0 so I don't know the file structure on 1.6.x

Not sure about the debug script unfortunately, I don't know if that will debug the site or not...hopefully someone more familiar with 1.6.x can jump in now that Data moved to the correct forum Smile
May 20, 2013 2:09 pm
Thanks! I'll give that a try for the next page that I need to locate. I was able to find this page using a program to search inside files for file names. The page had the correct name but it was not located in the folder listed at phpFox support.
December 28, 2012 5:37 pm
Search the forum by Post as that brings up more results and see if perhaps someone else had the same issue. It's hard when using legacy, unsupported versions because not a lot of members are using it and you have to rely on them coming to the forum and seeing your thread.
November 30, 2012 11:27 am
Quote:
Originally posted by: simonj

Thank you that was indeed the problem as it had set all admins to 11. I changed it and now have full site access again.

Now I just need to get the music back.


So how did you change all admins from 11 back to 0? As normal? Or did you have to do anything more complex? Like, you didn't acknowledge who helped you solve the problem.
September 2, 2012 1:15 am
I found the remedy after checking around the tables. Go to your phpmyadmin, phpfox_user, look under user_group_id and you will see all administrators are numbered as 1. And registered users are numbered 2. If any members numbers are different than 2, well than change it back to 2. And that user will be back online.
June 26, 2012 4:41 am