Threads tagged with: upload

this is disheartening as all of this is above me. Ive had this script since the beginning and it has been ran into the ground in my opinion. nothing is editable by me anymore. sure my fault for not learning I guess but back in the day I was adept enough to customize whatever I wanted. now I cant do anything. 18 files for the same thing all over the place..

cant even find a phpfox "developer" that wil answer back even after buying their teme 3 days ago..

May 23, 2021 5:14 am

Well, to add to this mystery, I considered that maybe I had saved some of the images in Photoshop at different resolutions. In other words, 72 dpi for some, and 300 dpi for others. I considered that maybe that was the source of the problem. However, I just opened the last good one that posted on my page, and the first bad one that posted on my page. As I mentioned earlier, they are basically clones of each other. In fact, all 81 graphics for that page are clones of each other. they have the same size in pixels, the same resolution, the same basic elements. There is nothing substantially different between any of them, other than the actual text content.

And here is the real kicker. I just went to my own profile page, and I posted ten of the very same images as a test. All 10 of the images posted without a single problem.

As I mentioned earlier, I even deleted that entire page and started from scratch; and yet the problem still occurs. I have also rebuilt the theme, cleared the cache, used a few of those other cleaning options in the AdminCP, cleared Firefox's history and cache, and even shut down my web server and rebooted the entire machine. Yet still, this weirdness persists, and phpFox insists on blowing up certain images so that they don't fit in the page frame, and look blurry.

I am totally lost regarding how to fix this issue.

 

November 14, 2020 4:23 am