Store Community Support Documentation
I know there was some instructions to set up the Chat_IM somewhere but I don't seem to find it... I need to set it up...
I have the Node.js and npm installed, but don't know where to go from the install...
Last update on March 23, 4:33 pm by Alternate-News Network.
I know there was some instructions to set up the Chat_IM somewhere but I don't seem to find it... I need to set it up...
I have the Node.js and npm installed, but don't know where to go from the install...
please bookmark the knowledge base which is found in the documentation link to the left. you will find the im tutorial with the apps tutorials there.
please bookmark the knowledge base which is found in the documentation link to the left. you will find the im tutorial with the apps tutorials there.
The only IM instructions I'm finding there are for 3.x... I'm running 4.3.0b5...
Never mind, I found it, but, the last command, # sudo apt-get install redis-server, is a dabian command... Everything else is enterprise commands like I use...
I found another way to get it... Everything is working now... Thanks... :smile:
2 Liked
and  like this
I found another way to get it... Everything is working now... Thanks... :smile:
I am having the same problem, I installed the Nodes and Npm correctly , But when i click on the message all i get is a popup box and a loading screen .
Can you let me know what you did exactly to fix this problem, Other then reading the DOCS. I can assure you I have read them 20 times already.
Kind Regards,
Ryan Miller.
I am having the same problem, I installed the Nodes and Npm correctly , But when i click on the message all i get is a popup box and a loading screen .
Can you let me know what you did exactly to fix this problem, Other then reading the DOCS. I can assure you I have read them 20 times already.
Kind Regards,
Ryan Miller.
Hi Ryan,
Did you see any messages when open browser console? If yes, please provide us and we will try to help you find out the root cause.
Hi Ryan,
Did you see any messages when open browser console? If yes, please provide us and we will try to help you find out the root cause.
No I do not see any Messages or errors , When I click on Messages , The box pops up (as seen in the photo) and it will continue to load.
No I do not see any Messages or errors , When I click on Messages , The box pops up (as seen in the photo) and it will continue to load.
We cannot reproduce your issue on our test sites so we guess that it's a server issue. We can check your site for you, if you would submit a ticket . If you don't have support, please purchase so we can check your issue. Note our support terms for assistance.