When i share a blog post to facebook either by using the share service or copy and paste the url into the post for facebook it adds the content but grabs a it seems rndom inage for the post. for example if you paste this url http://actionshootingnetwork.com/blog/17/whats-the-difference-between-shooting-fast-and-shooting-accurate/ in facebook it uses an image from the red river bullet company either from their page or the add banner for them. there is no image for the actual blog. i had a problem similar to this when posting events to facebook. any help is appreciated.

Be the first person to like this.
Tashro

Have you tried running their debugger to prompt another scrape from your site? 

https://developers.facebook.com/docs/sharing/webmasters/

Be the first person to like this.

this is still an issue. I had a problem with the events app doing the same thing and someone from PHPFox fixed it. and ideas as to why this one is not working now?

Be the first person to like this.
Vivian

When i share a blog post to facebook either by using the share service or copy and paste the url into the post for facebook it adds the content but grabs a it seems rndom inage for the post. for example if you paste this url http://actionshootingnetwork.com/blog/17/whats-the-difference-between-shooting-fast-and-shooting-accurate/ in facebook it uses an image from the red river bullet company either from their page or the add banner for them. there is no image for the actual blog. i had a problem similar to this when posting events to facebook. any help is appreciated.

Hi Rich,

A new version 4.6.2 of "Blogs" has been available on store. Kindly re-install this app and re-check your issue. Thank you

Be the first person to like this.

I have updated the Blogs app to the lates version and still having the issue the blog at http://actionshootingnetwork.com/blog/18/laugh-with-them/ when shared with facebook grabs a picture from one of my adds not the picture that i have on the blog.

Be the first person to like this.
David phpFox

I have updated the Blogs app to the lates version and still having the issue the blog at http://actionshootingnetwork.com/blog/18/laugh-with-them/ when shared with facebook grabs a picture from one of my adds not the picture that i have on the blog.

Hi Rich,

I have checked your blog, the cause is the image of blog is veriry small to Facebook can get. I have tried with other blog at http://actionshootingnetwork.com/blog/15/2018-sass-florida-state-championship/. It is working well.

You can check my screenshot (attachments).

Best Regards,

David Nguyen.

Attachments
Be the first person to like this.